Genele perfect amenajate, forma și machiaj: sfaturi și trucuri

Frumoase forme și getuschte acestea includ genele pentru Machiaj. O îngrijire corectă, dar există o condiție. Și, desigur, o tehnica buna de Machiaj.

Puteți obține o mulțime de aplicarea Machiaj genele forme de îngrijire, în realitate, niciodată. Pentru a crea expresiv Vedere, trebuie să-l frumos curbat genele cu rimel un accent deosebit. Aceasta funcționează, dar numai în cazul în care genele sunt în stare bună și să Aducă curge În formă de corect. Importante întrebări și răspunsuri:

Pentru ce este nevoie de gene, în general, bine?

foto18„Acestea îndeplinesc importante funcții de protecție a ochilor”, explică Рикарда циль, make-up artist și un expert în domeniul de asociatia de igiena si detergenti (IKW). „Parul subtire, pentru a preveni cele mai mici particule intră în ochi”. Și make-up artist Rene Koch adaugă: „este ca și cum o sită.”

Cum de a menține genele în mod corect?

Bucătarul recomandă, ceva în jur de ricin. Mai întâi trebuie să umeziti periuta de dinti la el, anulează Toate bune, iar apoi merge cu o perie pentru gene. Dar pentru make-up! Pentru a recomandă această îngrijire bucătărie, aproximativ o dată pe săptămână – de „tratament”. Există, de asemenea, speciale genele de îngrijire a carcaselor, în ele mijloace adecvate de îngrijire au fost deja incluse. „Este deosebit de important de Curățat seara”, – subliniază циль. „Rimel de zi ar trebui să fie în nici un caz să nu rămână peste noapte pe gene, astfel încât pot fi uscate și în cel mai rău caz, anulare.”

De ce cad genele sau se rupe?

Pentru a pierde o pereche de gene, dacă acest lucru este normal, asigurat de bucătărie. La urma urmei, ei cresc în același ritm, ca și părul de pe cap și ies după un timp, noi cresc. Genele nu apar după un ciclu natural, dar, de asemenea, scoate-le la întâmplare în faza de creștere, acest lucru poate dura de Regrowth de un pic mai mult. Accesorii pentru păr ceapa trebuie să returneze doar în cazul explică циль. Откалывают genele, dar este ceva diferit”, spune bucătarul. Atunci, poate, se hrănește de la tine incorect, sau genele-rimel este prea uscat.

Ce să faci în caz de anulare sau împrăștiate genelor?

Циль sfătuiește speciale ser pentru Gene, dacă genele anulare, în ciuda ștergere completă a carcaselor. În plus, există creme pentru îngrijirea speciale de medicamente, care волосяную ceapa ferm fixați.

Cum vine impulsul de gene?

În primul rând, mecanic, cu ajutorul bigudiuri genelor. „Fiare de călcat curling genelor neapărat înainte de Морочат aplica, deoarece în caz contrar genele pot anula”, – avertizează циль. Acarienii va fi pus bine pe janta, este comprimat și apoi se menține în jur de cinci secunde. „Incalzirea bigudiuri genelor oferă un impuls maxim.”

Ce este chimică permanentul de Gene?

Cine nu ar dori să repetați această procedură în fiecare Dimineață, acest lucru poate duce la o ondularea lui Genelor în considerare. Cu părul наматываются în jurul unui spot publicitar, cu o lungime de undă de lichid accente este același proces va fi, ca de pe cap, dar este mai moale, explică bucătarul.

Ce este liftingul Genelor?

Genele, de asemenea, teleschiuri: „Cu lifting Genelor parul se lipesc direct de la bază până la tampoane cu gel”, explică циль. Perm și lifting povești în componența soluțiilor chimice și ar trebui să fie repetată la fiecare opt săptămâni. Prin lifting, de asemenea, relativ scurte, genele pot fi prelucrate pentru a permanente, trebuie să циль o anumită durată. Astfel, s-a adresat pun rpm aproximativ patru până la șase săptămâni”, spune bucătarul.

foto19

Cum de a găsi dreptul de vopsea?

Rimel este mult, și chiar mai mult promisiuni: mai groase și mai lungi genele ar trebui să arate, de culoare, în ploaie sau în timpul plângând persistă. „Alegerea corectă a carcaselor începe cu o întrebare: cât este mai mare lungimea, densitatea sau volumul mei genelor?”, Make-up-expert Peter Schmid pentru Inger VKE-cosmetice asociației descrie. În primul rând, în această privință, rimel-alegerea este de până. Rimel volum afla mai groase, scurte pene, explică циль. „Rimel pentru alungire, dimpotrivă, au subțire, lung de o perie pentru a curăța.”

Impermeabil sau solid grăsime rimel: care este mai bine?

Rimel rezistent la apa-bucătarul recomandă numai atunci când, de fapt, se preconizează înot. În caz contrar, grăsime solidă dacă rimel, de obicei, cea mai buna alegere-acest lucru nu se întinde, chiar dacă transpiri dată.

Cum funcționează rimel?

Și aceasta se numește simplu: să încerce, până când găsiți produsul potrivit pentru tine. Există în jur de produse care conțin mijloacele originale: Ca pe un aluat de drojdie de cerneală a urcat pe genele și lasă lucrează acești poeți, descriind de pregătire. Alte Морочат conțin parul subtire si lasa genele poet apar.

Dragi genele cu rimel, mai bine, mult mai ieftine?

Impozitul rimel nu ar trebui să fie: „puteți lua chiar și cel mai ieftin rimel, care la fel de bine, cât de scump”, a spus bucătarul.

Ce să facă în caz de alergie la rimel?

Cine are ochii sensibili și reacții alergice arată, trebuie să se bazeze pe anumite produse din farmacie, este recomandat циль. „Este foarte bine tolerat și poate în loc de a raporta despre ingrediente denumire.”

Cum pornesc rimel corect?

Mai întâi merge în aceeași bancă. Aici frecventă greșeală constă anume: perie – reciprocitate, pentru a distribui uniform de culoare pe el. Dar oxigenul provine, avertizează bucătar-șef. Apoi, mascara se usuca.

Ce Tusch metode?

Pentru a aplica la o varietate de sfaturi de la experți: Schmid recomandă a avea un Inger jur de apăsare a periei se apropie, iar apoi a zburat cu el acolo și înapoi. „Este o abordare mai delicată dantelă.” Bucătarul șef are altă metodă: citat perie de interior, și tuscht numai în jos, în direcția de secol. Apoi, există și herwackeln și înainte морочат, el direcționează. Prea puțină cerneală se apropie, și prea mult sau pe partea de sus, FAG păr.

Cum de a face machiaj?

Schmid Inger recomandă make-up-este un spirit liber ochi-este демакияж. Смывки sunt diferite, de exemplu cu sau fără Ulei, deja îmbibat tampoane sau micelii de produse. Indiferent de scopul pentru care transportatorul va decide pentru tine, este important ca în циль, tampoane doar ușor stoarce aproximativ zece secunde închise ochii. Deci, Uleiuri și ceară pot alege rimel. Apoi, cu grijă frecati pe diagonală în jos.